Onze Zalen

Zoekt u een mooie locatie in de Achterhoek voor uw feest, borrel, huwelijk, bruiloft of vergadering? Wat de gelegenheid ook is, u bent met uw gasten van harte welkom in Ellens Zalen in Zelhem!

Ellens Zalen

Ellens Zalen zijn goed bereikbaar op slechts 10 autominuten van Doetinchem en de A18. U heeft de keuze uit twee ruimtes, geschikt voor gezelschappen van 10 tot 175 personen.

Ellens Huiskamer

Ruimte voor 10 tot 70 personen

Sfeervol genieten alsof u in uw eigen woonkamer bent? Onze Huiskamer leent zich daar uitstekend voor! De warm aangeklede ruimte is ook heel geschikt voor kleine besloten feestjes of diners. Denk aan een verjaardagfeest dat net uit uw eigen woonkamer groeit. De Huiskamer leent zich ook prima voor ongestoord vergaderen. De persoonlijke aandacht en de intieme sfeer geven u het ‘thuisgevoel’ wat uw gelegenheid zo bijzonder maakt.

  • Sfeervolle en intieme ruimte
  • Met eigen bar
  • Ook ideaal als aparte ruimte bij de Grootte Kamer (directe verbinding mogelijk)

Ellens Grootte Kamer

Ellens Restaurant Grote kamer

Ruimte voor 40 tot 175 personen

De warm aangeklede Grootte Kamer heeft alles in zich voor een groot feest of een ander evenement. Al veel bruiloften, afscheidsrecepties, buurt- en personeelsfeesten zijn in deze gezellige ruimte gevierd.

  • Prachtige, gezellige ruimte
  • Met podium en bar
  • Voor de kleine gasten is er een aparte ruimte met TV en kinderspelletjes
  • Eenvoudig te combineren met Ellens Huiskamer (directe verbinding mogelijk)

Beide zalen en faciliteiten zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Zakelijke bijeenkomst?

Op zoek naar een geschikte locatie in de Achterhoek, dichtbij Doetinchem, voor uw zakelijke bijeenkomst? Onze zalen zijn ook heel geschikt voor vergaderingen, workshops, personeelsfeesten, trainingen, netwerkbijeenkomsten of een productlancering. Kijkt u voor meer informatie bij zakelijk.

Neem contact met ons op of bel 0314-623 253. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en een rondleiding in onze zalen.