Bruiloft

Vier uw bruiloft bij Ellens in Zelhem, dan bent u verzekerd van een geweldig feest. Ellens neemt al uw zorgen graag uit handen. Bij ons is elke bruiloft uniek en aangepast aan uw specifieke wensen. Zegt u maar hoe u het hebben wilt. Wij doen er alles aan om uw feest te laten slagen en te zorgen dat het ook echt de mooiste dag van uw leven wordt!

Uw bruiloft locatie in Zelhem

Vier uw feest in één van onze twee sfeervolle zalen geschikt voor gezelschappen van 10 tot 175 personen. Ellens zalen zijn geschikt voor dag en/of avondpartijen. Aan de hand van uw wensen, richten wij de zaal sfeervol in.

Ellens Huiskamer: 10 tot 70 personen
Ellens Grootte Kamer: 40 tot 175 personen

Arrangementen in onze zalen

Ellens staat in de Achterhoek bekend om haar uitstekende, creatieve keuken. Onze koks hebben voor u de lekkerste arrangementen samengesteld. Vanzelfsprekend kunnen ze worden aangepast aan uw wensen.

Arrangementen

Uw bruiloft op uw eigen locatie?

Viert u uw bruiloft in uw eigen huis, tuin of op een andere locatie? Ellens verzorgt graag de catering van uw bruiloftsfeest! Wij regelen de complete catering en indien gewenst ook de aankleding en/of bediening. Laat het met een gerust hart aan onze professionals over en geniet van uw feest! U leest meer hierover op onze pagina catering.

We denken graag met u mee

Uw bruiloft is uniek! Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Graag denkt Ellen met u mee over de verschillende mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak en proef de sfeer, de smaak en onze gastvrijheid. Neem contact op of bel 0314-623 253.