Zakendiner

Rustig en culinair dineren met uw zakelijke relatie of collega? Reserveer bij Ellens Restaurant in het centrum van Zelhem. Ellens Restaurant staat al jaren bekend om haar uitstekende, creatieve keuken en Achterhoekse gastvrijheid. Ons sfeervolle restaurant is ideaal gelegen middenin de prachtige Achterhoek op nog geen 10 autominuten van Doetinchem en de A18.

Ongestoord dineren

Indien gewenst reserveren wij u voor u een rustig hoekje of een aparte kamer waar u ongestoord kunt dineren. Onze kleine zaal ‘De Huiskamer‘ is zeer geschikt voor een diner met een groep tot 30 personen. Bent u met een groter gezelschap dan kunt u terecht in onze ‘Grootte kamer‘.

Menukaart Direct reserveren

Geef eens een diner cadeau

Wilt u uw personeel of zakelijke relaties verwennen met een diner bij Ellens? Dat kan gemakkelijk met Ellens Dinerbon. U kunt kiezen voor een bon met een vast bedrag, maar u kunt ook een compleet diner cadeau geven. In het laatste geval ontvangt u van ons een bon waarop u uw bedrijfsnaam vermeld en het aantal personen waarvoor de bon is. Nadat de bon bij ons is ingeleverd sturen wij u de factuur voor het diner. Vraag hier uw dinerbon aan of bel Ellens op 0314 – 623 253.

Neem contact met ons op of bel 0314 – 623 253.