Bedrijfsfeest

Het jaarlijkse personeelsfeest, een gezellige vrijdagmiddagborrel of uw medewerkers aan het einde van een druk jaar bedanken voor hun inzet? Bij Ellens in Zelhem kan het. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw feest. Van klein tot groot. Van een hapje en een drankje of een uitgebreid buffet tot een uitbundige feestavond.

De locatie voor uw bedrijfsfeest

U vindt Ellens in Zelhem in het hart van de Achterhoek, dichtbij Doetinchem en de A18 (op slechts 10 autominuten). Vier uw feest in één van onze sfeervolle zalen geschikt voor gezelschappen van 10 tot 175 personen.

Ellens Huiskamer: 10 tot 70 personen
Ellens Grootte Kamer: 40 tot 175 personen

Arrangementen in onze zalen

Arangementen

Bedrijfsfeest & een activiteit

Teambuilding, samen iets ondernemen? Hoe u het ook noemt, combineer uw bedrijfsfeest eens met een activiteit binnen of buiten Ellens; samen met uw gasten wijn- of kaas proeven, fietsen, wandelen, racen…er zijn volop mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Ellens activiteiten

Bedrijfsfeest op uw eigen locatie?

Organiseert u een bedrijfsfeest of andere gelegenheid op uw eigen locatie? Laat de catering aan Ellens over. Onze huisgemaakte hapjes en gerechten en onze jarenlange ervaring maken dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de invulling van uw feest.

Catering

Neem voor meer informatie contact op met Ellens of bel 0314-623 253.