Zakelijk

Vergaderen, business diners, bedrijfsfeesten; Ellens in Zelhem beschikt over de juiste accommodatie en faciliteiten voor al uw zakelijke evenementen. Onze locatie in het hart van de Achterhoek, op slechts 10 autominuten van Doetinchem en de snelweg A18, maakt Ellens een perfecte zakelijke locatie.

Voor uw zakelijke diners bent u welkom in Ellens Restaurant. Ellens Zalen zijn geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en personeelsfeesten. Een feest of borrel op uw bedrijf? Geen zorgen! Ellens regelt heerlijke hapjes en gerechten en indien nodig de aankleding en bedienend personeel. Daar hoeft u niet meer naar om te kijken!

Waarom kiezen voor Ellens?

Ellens gaat verder! Wij denken mee en verzorgen uw bijeenkomst tot in detail. Onze Achterhoekse gastvrijheid en de kwaliteit van Ellens keuken zorgen ervoor dat het u en uw zakelijke gasten ook op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Zakelijke locatie in Gelderland

Ellens Restaurant

Uw zakelijke relaties zijn van harte welkom voor een diner in ons restaurant dat in Zelhem en omgeving al jaren bekend is om haar Achterhoekse gastvrijheid en uitstekende keuken.

Ellens Zalen

Voor gezelschappen van 10 tot 175 personen

Ellens beschikt over 2 sfeervolle ruimtes die zeer geschikt zijn voor uw zakelijke aangelegenheid, zoals een bedrijfsfeest of vergadering.

Ellens Huiskamer: 10 tot 70 personen
Ellens Grootte Kamer: 40 tot 175 personen

De zalen beschikken over een beamer, flip-over, katheder, tv-scherm, wifi en uitstekende geluidsapparatuur.

Ellens Catering

Voor groepen vanaf 25 personen.

Zoekt u een cateraar voor uw borrel, personeelsfeest, lunch of diner op uw bedrijf of op een andere locatie? Ellens Catering regelt het voor u en laat uw gasten smakelijk genieten.

Diverse zakelijke mogelijkheden

U kunt bij Ellens in Zelhem terecht voor het verzorgen van uw: