Zelhem – Vrijdag 26 oktober 2018

Bent u een liefhebber van Whisky of zou u graag wat meer willen weten over Whisky? En houdt u ook nog van heerlijk eten? Dan hebben wij voor u een prachtige avond uit in petto… Ellens whisky & spijs proeverij! Tijdens deze avond kunt u in een ontspannen informele sfeer een zestal aan bijzondere whisky’s proeven, in combinatie met culinaire hoogstandjes die door onze koks speciaal gemaakt zijn om tot een unieke smaakbeleving te komen. Voor zowel de geïnteresseerde, de beginner als de gevorderde whiskyliefhebber is er veel te proeven en te leren.

Onze whiskykenners zijn al druk aan het voorproeven om een smaakvol pallet aan whisky’s te presenteren vrijdag 26 oktober. Tevens bieden we weer de mogelijkheid om voordien aan te schuiven aan het Aanschuif Diner. U eet dan gezellig gezamenlijk een heerlijk hoofdgerecht, wij serveren hier 1 consumptie bij.

Ook al trek gekregen in de whisky’s en culinaire verrassingen? Vanzelfsprekend is reserveren al mogelijk. De Whisky Proeverij begint om 20.00 uur, voor het Aanschuif Diner bent u om 18.00 uur welkom.

Whisky Proeverij € 49,50
Whisky Proeverij & Aanschuif Diner € 69,50

Bekijk al onze evenementen