Vernieuwde a la carte kaart en een rondje door Ellens keuken

Ondanks de heerlijke temperaturen & zonnige dagen, verlaat de zomer langzaam ons land. Geniet van de heerlijke najaarszon én onze vernieuwde a la carte kaart! Vanaf 1 september kunt smakelijk komen genieten van alle heerlijke gerechten die onze (nieuwe) koks voor u samengesteld hebben. Kijk op onze site voor de vernieuwde kaart!

Wij stellen graag ons nieuwe keukenteam aan u voor:

Michiel Ellens RestaurantMichiel
Deze hardwerkende Hagenaar heeft onlangs het westen verlaten om dichterbij zijn familie te komen wonen. Met veel plezier is hij per 1 juli begonnen in Ellens keuken. Jarenlange ervaring in prachtige Haagse zaken was voor ons de doorslag om met Michiel te gaan samenwerken! Zijn passie voor het koken en verfrissende ideeën zie je terug op de vernieuwde kaart. Welkom Michiel, we hopen nog lang met jouw passie en humor onze keuken te kunnen laten groeien!

 

 

 

Linsey Ellens RestaurantLinsey
Linsey is afgestudeerd Food Designer met passie voor koken en design. Een schot in de roos voor ons bedrijf! Zij zal samen met Michiel veelal de gerechten bedenken en ontwerpen. Tevens neemt zij een stukje marketing voor haar rekening, ideale combi voor ons bedrijf. Linsey, succes en veel plezier bij Ellens!

 

 

 

 

Huib Ellens RestaurantHuib
Huib is sinds vorig jaar leerling kok. Het eerste jaar heeft hij al erg veel geleerd maar met de komst van Michiel en Linsey zag hij zijn kans schoon, nieuwe koks = nieuwe dingen leren! Wij zijn erg blij met zijn keuze voor een extra jaar bij ons, met zijn vrolijke en leergierige houding komt hij er wel. Succes Huib!