Streekproducten

IJSSELVALLEI RUND
Ellens rundvlees komt veelal van het IJsselvallei-rund, deze koeien grazen aan de oevers van de IJsselvallei. Deze dieren zijn Gegarandeerd biologisch en antibiotica-vrij.

De boeren van onze IJsselvallei-runderen zijn leden van de Stichting Natuurboer. Zij willen de rijkdom aan grassen en kruiden in de natuurgebieden waar hun runderen grazen zichtbaar maken en er vooral voor zorgen dat je dat proeft! Ze laten zien dat je ook kunt boeren’met meer variatie aan planten, een gematigde bemesting en zorg voor de dieren. daardoor ontstaan producten met veel meer smaak!

BronckhorsterBRONCKHORSTER BREWING COMPANY
Voor dit Herfstmenu heeft Ellen gekozen voor een mooi bier uit de streek. Sinds 2010 bestaat, in de voormalige paardenstal van boerderij Rodenburg TE rha (GEMEENTE BRONCKHORST), BRONCKHORSTER BREWING COMPANY.

Sinds de internationale doorbraak in 2012 en de landelijke doorbraak in 2013 is het Bronckhorster bier in heel Nederland te verkrijgen. Het assortiment bestaat uit  vijftien vaste bieren, inclusief de seizoensbieren.

Regelmatig wordt er ook geëxperimenteerd met speciaalbieren, bieren in opdracht van derden; zoals restaurants en cafés OF IN samenwerking met een Andere brouwer. Dit levert ook enkele keren per jaar bijzondere bieren op.

Bekijk ook ons Herfstmenu & Reserveer direct