Ellens Restaurant is al jaren een begrip in Zelhem en omgeving door onze uitstekende, creatieve keuken en onze Achterhoekse gastvrijheid.

Geniet van onze creatieve gerechten

Onze gasten smakelijk laten genieten, dat is iedere dag ons doel! We werken alleen met de beste, dagverse ingrediënten en bereiden alle gerechten ambachtelijk. Een bijzondere kaas van een boer uit de buurt, een speciaal stuk (H)eerlijk vlees, bereid volgens Baskische traditie; we willen onze gasten blijven verrassen met mooie gerechten en bijzondere producten. Onze menukaart wisselt met het aanbod van de seizoenen. En wist u dat Ellens Restaurant door de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging eens is uitgeroepen tot ‘Beste Wild Restaurant van Nederland’?

Ervaar Ellens gastvrijheid

Gastvrijheid zit bij Ellens in de genen. We willen onze gasten ontspannen laten genieten en een geweldige culinaire ervaring bieden. Zoals Ellen zelf zegt: ‘We houden ervan mensen blij te maken, daar gaan wij van stralen’. Daarom organiseert Ellens ook maandelijks een verrassend, culinair evenement dat inspeelt op de interesses van onze gasten.

Kom ook smakelijk genieten in ons sfeervolle restaurant. Bij mooi weer kunt u dineren op ons gezellige terras.

Wat staat er op het menu?

Ellens dinerbon

Op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van smakelijk genieten? Geef eens een dinerbon van Ellens.

Ellens Dinerbon