Over ons

Een passie voor koken en voor gastvrijheid. Perfecte combi voor een ondernemers duo toch? Na enkele jaren kroegfunctie móesten we onze droom najagen. Een eigen restaurant. Dat was in het millenniumjaar 2000.

Nu, 18 jaar later, doen we nog steeds wat we het liefste doen. Spannende gerechten bedenken, onze gasten in de watten leggen en dat in ons eigen restaurant. We zeggen vaak: ‘voor een baas moet je ook werken, krijg je het ook niet aangedragen.’ Ook voor ons is het af en toe hard werken, dat is nu eenmaal in de horeca. Maar juist die pieken maken het zo ontzettend leuk! Het geeft zoveel energie wanneer een gast je bedankt voor de geweldige avond, het heerlijke diner of het warme ontvangst. Met leuk werk hoef je nooit echt te werken, dan gaat het vanzelf!

Zonder al onze horecatoppers konden we dit avontuur natuurlijk niet aan! Al 18 jaar lang hebben we het geluk dat we mensen om ons heen verzamelen die ons op weg helpen onze droom na te jagen. Wat zijn we dankbaar voor al deze hardwerkende collega’s! Onze afwashulp is net zo belangrijk als iemand van de bediening en degene die de aardappels schilt betekent net zo veel als degene die de biefstukjes bakt. In ons bedrijf bestaat er geen ‘dom werk’; iedereen helpt mee om alles in het belang van de gasten zetten. Een schone vork en een geschilde aardappel dragen daar ook aan bij!

Wilbert & Ellen

Direct contact opnemen met Ellens Restaurant

20 Jaar ervaring

8 Teamspelers

35+ Aantal gerechten

25+ Soorten wijnen