De dagen worden korter, gezelligheid binnen, warme chocomelk of heerlijke rode wijn en in ieder geval culinair genieten. December komt eraan!

Aan het begin van deze mooie decembermaand vieren wij natuurlijk het allerleukste kinderfeest; Sinterklaas! Op zondag 2 december kunt u dan ook genieten van een heerlijke Sinterklaasbrunch. Tijdens deze brunch kunt u op uw gemak genieten van al het lekkers op het brunchbuffet en de fijne zoetigheden na. 

Tijdens de Kerstdagen staan wij natuurlijk ook weer voor u klaar. Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om het u naar wens te maken! Dat kan natuurlijk bij ons in het restaurant of in een van onze sfeervolle zalen voor een smakelijk brunchbuffet, dinerbuffet of a la carte diner.

Onze Kerstbrunch is al jaren een groot succes voor jong en oud, reserveer tijdig want we hebben maar beperkt plaats. Vanaf 17.00 uur kunt in onze zaal aanschuiven bij een smakelijk Kerstbuffet. Ruim keuze en iedere keer iets anders proeven, heerlijk toch?

Wanneer u in ons restaurant komt dineren zult u de warmte ervaren van Ellen en haar team. U wordt in de watten gelegd en zult u te goed doen aan een heerlijk a la carte diner.

 

Reserveren is reeds mogelijk.

Onze Kerstbrunch  op 1e kerstdag alsmede onze Kerstbuffetten op 1e en 2e kerstdag zijn volgeboekt.

Bekijk al onze evenementen