Nog even en het is zover! De dagen worden korter, gezelligheid binnen, warme chocomelk of heerlijke rode wijn en in ieder geval culinair genieten…. U kunt er niet omheen; KERST 2017 komt eraan!

Een drukke periode voor ons allemaal. Voordat kunt genieten van uw welverdiende kerstvakantie wilt u graag alles afhebben. Maar óók wilt u culinair goed voor de dag komen met kerst. Daar helpen we u graag bij. Onze traiteurlijst zal u doen verrassen, wij het werk en u de complimenten! Onze gerechten kunt u koud afhalen en in een handomdraai heeft u het thuis op tafel staan. Smakelijk genieten in uw eigen omgeving…

Ook tijdens de Kerstdagen staan wij natuurlijk voor u klaar. Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om het u naar wens te maken! Dat kan natuurlijk bij ons in het restaurant of in een van onze sfeervolle zalen voor een smakelijk brunchbuffet, dinerbuffet of a la carte diner.

Onze Kerstbrunch is al jaren een groot succes voor jong en oud, reserveer onze brunch tijdig want we hebben maar beperkt plaats. Vanaf 17.00 uur kunt in onze zaal aanschuiven bij een smakelijk kerstbuffet. Ruim keuze en iedere keer iets anders proeven, heerlijk toch? Wanneer u in ons restaurant komt dineren zult u de warmte ervaren van Ellen en haar team. U wordt in de watten gelegd en zult u te goed doen aan een heerlijk a la carte diner.

Zoals u kunt lezen hebben we een tal van mogelijkheden voor de kerst! Diëten op welke manier dan ook, zijn welkom bij ons. Met veel zorg en aandacht serveren we voor u een smaakvol gerecht. Geeft u het even door bij de reservering?

Namens Ellen, Wilbert & team wensen we u fantastische en vooral smaakvolle dagen!