Reserveren is reeds mogelijk.

Wenst u al eerder te komen eten? Bekijk ook onze Ellens menukaart of onze wildkaart.

Voorgerechten

Bospaddenstoelen gratin V
Knoflook, room, verse kruiden, overbakken met kaas
€ 9,00

Tomatensoep KV
Met balletjes, soepvlees, room
€ 6,95

Varkensbuik
Aardappelschuim, appel- vanille puree, zuurkool
€ 9,50

Hoofdgerechten

Zalm 
Overbakken met roomkaas
€ 21,50

Procureur van de Smoker
Gebakken champignons, artisjok crème, appel- rode wijnstroop
€ 21,50

Tournedos
Paddenstoelen, rode wijnsaus
€ 32,50

Wildstoof
Van hert wildzwijn en haas, aardappelpuree, stoofpeer
€ 23,00

Smoks Hanne
Gestoofd rundvlees in een saus met spek, ui en champignons
€ 20,00

Artisjok V
Artisjokpuree, shiitake, truffelschuim
€ 18,00

Dessert

Kerstdessert
Feestelijk dessert van de chef
€ 9,50

Kaasplankje KV
Met notencracker, vijgenchutney
€ 12,00

Afterdinner koffie
Cappuccino, espresso of thee met friandises
€ 5,50

Prijzen onder voorbehoud

Kerstmenu

Voorgerechten

Carpaccio
Pesto, oude kaas, pijnboompitten, sla

Of

Huisgerookte zalm
Vadouvan mayonaise, zoetzure venkel

Tussengerechten

Ossenstaartsoep

Of

Gegratineerde bospaddestoeltjes V

Hoofdgerechten

Rundersukade 
Aardpeercrème, witlof, appelstroop, romige kalfssaus
Met eendenlever +€ 3,00

Of

Tamme eend
Pastinaak, gekarameliseerde appel, specerijenjus

Of

Kabeljauw
Garnalenkorst, wortel crème, venkelrisotto

Dessert

Kerstdessert
Feestelijk dessert van de chef

3 gangen         € 37,50
4 gangen         € 41,50

Prijzen onder voorbehoud

Wildmenu

Voorgerechten

Wildproeverij
Galantine van fazant, rilette van eend, wildzwijnscoppa met pastinaakcrème

Of

Hertencarpaccio
Truffelmayonaise, spekjes, gruyère, kappertjes, bieslook

Tussengerechten

Wildbouillon
Cognacroom

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk  
Parelgort, aardpeercrème, pompoen, gemberkorst, wild jus

Of

Fazant
Kastanje puree, gekarameliseerde appel, zuurkool, cognacsaus

Dessert

Kerstdessert
Feestelijk dessert van de chef

3 gangen         € 40,50
4 gangen         € 44,50

Prijzen onder voorbehoud

V = vegetarisch
KV = kan vegetarisch geserveerd worden