Ellens Wild op zaterdag 18 en zondag 19 november

Sinds enkele jaren organiseren wij Ellens Wildavond. Deze succesvolle avond zetten we dit jaar natuurlijk door, zelfs 2 dagen! Voorheen plande we de zaterdagavond in maar dit wildseizoen willen u graag de mogelijkheid bieden om ook op zondag te kunnen komen. De zondag is vaak meer een familiedag, vandaar dat we dan wat eerder zullen beginnen. Wellicht ook leuk om uw kinderen of kleinkinderen de schone natuur van de Achterhoek te laten zien en vervolgens het heerlijke wild te proeven. We zullen u wederom verrassen met een prachtig programma!

Ellens Wild – zaterdag 18 november – 15.30 uur

Om 15.30 uur vertrekken we per fiets of auto naar het buitengebied van Zelhem, aldaar wordt u opgewacht door jager en natuurdeskundige Henri Bulten. Tijdens deze midwinterwandeling zal hij u zijn jachtgebied laten zien en er prachtig over vertellen. Halverwege staat onze poelier ons op te wachten en zal hij honderduit vertellen over het wild dat er in de Achterhoek leeft, ‘zijn’ wild. Tijdens de pauze serveren wij een heerlijke wintercocktail. We hopen natuurlijk op een voorbijgaande ree of haas zodat we ook nog echt kunnen wild spotten! Vanuit de pauzeplek vervolgen we onze route met fakkels, een idyllisch plaatje zo aan het einde van de middag.

Tegen 17.30 uur vertrekken we weer richting Ellens Restaurant.

Knapperend vuur, midwinterhoorns met jachtgeluiden en een goed glas wijn. Een goed begin van een culinaire avond bij Ellens! Bij aankomst (of terugkomst van de wandeling) verwelkomt onze kok u met een wild amuse. Geniet deze avond van het smaakvolle 4-gangen Wild Buffet. Traditionele wildgerechten ontbreken natuurlijk niet maar vanzelfsprekend verrassen we u graag met de creativiteit van onze koks. Heerlijk, eerlijk wild vlees veelal uit de Achterhoek. Fazant, hert, zwijn en haas bereidt op ambachtelijke wijze. Sommelier Bob Schoemaker zal u deze avond met veel plezier de wijnen laten proeven.

Midwinterwandeling / Wildbuffet € 49,50 p.p.

Wildbuffet € 44,50 p.p.

Wildgerecht landschap

Ellens Wild  – zondag 19 november – 13.00 uur

Om 13.00 uur vertrekken we per fiets of auto naar het buitengebied van Zelhem, aldaar wordt u opgewacht door jager en natuurdeskundige Henri Bulten.

Tijdens deze midwinterwandeling zal hij u zijn jachtgebied laten zien en er prachtig over vertellen, voor de kinderen hebben we een speur, puzzel en doe tocht georganiseerd. Er kunnen schatten worden gevonden, wild worden gespot en lekkere hapjes worden gezocht! Halverwege staat onze poelier ons op te wachten en zal hij honderduit vertellen over het wild dat er in de Achterhoek leeft, ‘zijn’ wild. Tijdens de pauze serveren we een wintercocktail voor de volwassenen en mogen de kinderen een marshmallow roosteren en genieten van warme chocolademelk.

Tegen 14.45 uur vertrekken we weer richting Ellens Restaurant.

Knapperend vuur, midwinterhoorns met jachtgeluiden en een goed glas wijn. Een goed begin van een culinaire middag bij Ellens! Bij aankomst (of terugkomst van de wandeling) verwelkomt onze kok u met een wild amuse, natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Geniet deze middag van het smaakvolle 4-gangen Wild Buffet.

Traditionele wildgerechten ontbreken natuurlijk niet maar vanzelfsprekend verrassen we u graag met de creativiteit van onze koks. Heerlijk, eerlijk wild vlees uit de Achterhoek. Fazant, hert, zwijn en haas bereidt op ambachtelijke wijze.

De animatie voor de kinderen nemen wij deze middag op ons. Onder begeleiding van Ellens oppas meiden hebben wij een kinderbioscoop, leuke spelletjes, knutselactiviteiten en natuurlijk een heerlijk kinderbuffet!

Midwinterwandeling / Wildbuffet € 49,50 p.p.

(Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 24,50)

Wildbuffet € 44,50 p.p.

(Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 22,50)

Kinderen onder de 4 jaar kosteloos.