Zaterdag 24 november vanaf 15.00 uur | Zondag 25 november vanaf 14.00 uur

Nog enkele tafels vrij op zaterdag 24 en zondag 25 november. Weer er snel bij!!

Het wildseizoen 2018 is in volle gang, u kunt in ons restaurant al heerlijk genieten van de smakelijke menu’s en gerechten die bereidt zijn van wild. Zoals u ons kent, bieden wij meer.. Namelijk Ellens Wild & meer, een leuke middag en/of avond uit met wandeling en diner.

Graag willen we u als gast weer flink in de watten leggen, het rijke gevoel van de kleurrijke herfst laten ervaren en u verrassen met heerlijk en pure gerechten zo van het land, een bijdrage van de jagers in de Achterhoek.

Ook dit jaar nemen we u weer mee naar het buitengebied van Zelhem. U kunt per fiets of auto naar het startpunt vertrekken maar ook kunt u van de gelegenheid gebruik maken en met de huifkar naar de wandelplek gaan. Bronckhorst is dit jaar bestempeld als Wandelgemeente 2018, gegarandeerd wordt het een indrukwekkende wandeling met wederom een prachtige pauzeplek. Natuurdeskundige Henri Bulten kent het gebied als geen ander en zal u alle wetenswaardigheden van de natuur rondom Zelhem graag willen vertellen.

Tijdens de pauze verwennen wij u natuurlijk graag, na een frisse wandeling heeft u vast zin in wat lekkers. De locatie wordt warm & herfstig ingericht, de (gluh)wijnbar staat klaar en u kunt u ten goede doen aan smakelijke speciaal bieren.

Ondertussen geniet u van onze poelier en de jagers met hun verhalen, tradities en hun enthousiaste honden. Met de warmte van de vuurkorven om u heen is het een sfeervol geheel.

Na de wandeling vertrekken we weer naar Ellens Restaurant. Daar wordt u ontvangen bij een knapperend vuurtje. Jachthoornblazers zullen hier hun jachttradities laten horen. Bij binnenkomst kunt u bij onze wijnbar een heerlijke fles wijn uitkiezen. Smakelijk genieten van een mooi glas wijn en ons culinaire wildbuffet, dat klinkt als een gezellige avond uit toch? Een prachtige avond wild eten….wij hebben er nu al zin in, hopelijk u ook!

Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan gauw!

Ellens Wild  € 44,50 p.p.

Uitgebreid 4-gangen Wild diner/buffet

Ellens Wild en meer… € 54,50 p.p.

Wandeling, pauzedrankjes & hapjes & 4-gangen Wild diner/buffet

Huifkartocht € 10,00 p.p.

 

 

 

 

Bekijk al onze evenementen