Zaterdag 24 november 2018 15.00 uur | Zondag 25 november 2018 14.00 uur

Zelhem – Het duurt nog even maar de voorbereidingen voor het mooiste seizoen van het jaar zijn in volle gang. Het wildseizoen staat voor de deur en daarom nodigen wij u alvast uit!

Graag willen we u als gast weer flink in de watten leggen, het rijke gevoel van de kleurrijke herfst laten ervaren en u verrassen met heerlijk en pure gerechten zo van het land, een bijdrage van de jagers in de Achterhoek.

Ook dit jaar nemen we u weer mee naar het buitengebied van Zelhem. Dit jaar zelfs bestempeld als Wandelgemeente 2018. Gegarandeerd wordt het een indrukwekkende wandeling met wederom een prachtige pauzeplek. Natuurdeskundige Henri Bulten kent het gebied als geen ander en zal u alle wetenswaardigheden van de natuur rondom Zelhem graag willen vertellen.

Tijdens de pauze verwennen wij u natuurlijk graag, na een frisse wandeling heeft u vast zin in wat lekkers. Ook wanneer u niet meewandelt, begint hier de avond. Want, bijzonder deze editie is dat wij de 1e 2 gerechten hier al serveren. De locatie wordt warm & herfstig ingericht, de (gluh)wijnbar staat klaar en u kunt u ten goede doen aan smakelijke speciaal bieren. Onze buiten keuken wordt speciaal voor deze gelegenheid verhuist naar de Wisselinkweg, onze koks zullen hier heerlijke gerechten a la minute voor u bereiden.

Ondertussen geniet u van onze poelier en de jagers met hun verhalen, tradities en hun enthousiaste honden. Met de warmte van de vuurkorven om u heen is het een sfeervol geheel.

Na de wandeling rijden of fietsen we weer naar Ellens Restaurant. Daar wordt u ontvangen met een aperitief bij een knapperend vuurtje. Jachthoornblazers zullen hier hun jachttradities laten horen. Bij binnenkomst kunt u bij onze wijnbar een heerlijke fles wijn uitkiezen. Heerlijk genieten van een mooi glas wijn en ons culinaire wildbuffet, dat klinkt als een gezellige avond uit toch? Heeft u liever een speciaal biertje, ook daar hebben we de bar voor ingericht. De overige barretjes blijven nog even een verrassing. Een prachtige avond wild eten….wij hebben er nu al zin in, hopelijk u ook!

Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws rondom onze evenementen. Uiteraard ontvangt u in de komende maanden meer informatie over ons Wildmenu en onze wildavonden via onze nieuwsbrief.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Verzekerd zijn van een tafel tijdens een van deze avonden, reserveer dan gauw.

Ellens Wild  € 44,50 p.p.
Uitgebreid 4-gangen Wild diner/buffet

Ellens Wild en meer… € 54,50 p.p.
Wandeling, pauzedrankjes & hapjes & 4-gangen Wild diner/buffet

Bekijk al onze evenementen