Afgelopen oktober organiseerden we onze allereerste Whisky & Spijs proeverij, wat een succes! Een geslaagde avond met veel interesse voor de whisky’s en spijzen. We gaan ons verder verdiepen in de culinaire combinaties bij schitterende whisky’s….

Ellens Whisky & Spijs proeverij op vrijdag 16 maart 2018 om 20.00 uur.

Bent u ook zo’n liefhebber van whisky of zou u graag wat meer willen weten over whisky in combinatie met spijs? Dat is de perfecte combinatie voor Ellens whisky & spijs proeverij!

Op deze avond kunt u in een ontspannen informele sfeer een breed scala aan bijzondere whisky’s proeven in combinatie met culinaire hoogstandjes die door onze koks speciaal gemaakt zijn om tot een unieke smaakbeleving te komen. Deze avond zullen onze koks en whiskykenners u informeren en u begeleiden in het ontdekken van het brede palet aan smaken die de avond te bieden heeft. Voor zowel de geïnteresseerde, de beginner als de gevorderde whiskyliefhebber is er veel te proeven! Deze avond bestaat uit een proeverij van 8 whisky’s, begeleid met Ellens culinaire smaken. De kosten voor de avond zijn € 49,50.

Voordien bieden we u de mogelijkheid om aan te schuiven in ons restaurant. De avond goed beginnen met een smakelijk hoofdgerecht, perfect toch? Hoofdgerecht incl. drankje € 20,00

Verzekerd zijn van een tafel deze avond? Reserveer dan via www.ellensrestaurant.nl of bel 0314-623253