We blijven jullie verrassen! Na de altijd leuke wijn & spijs combinaties daagden we jullie uit om whisky’s te proeven met hoogstandjes uit onze keuken. Een smaakvol succes! Dus we gaan verder; Ellens Speciaal Bier & Spijs.

Vrijdagavond 25 mei wordt een informatieve en stoere avond! Je krijgt de kans om speciaal bieren te proeven in combinatie met smakelijke & culinaire hapjes van Ellens. In samenwerking met Bronckhorster Brewing Company uit Bronckhorst hebben we enkele mooie speciaal bieren geselecteerd, denk aan fantastisch hout gelagerde bieren. Zij zullen ons leren hoe je bier proeft, informatie geven over de brouwprocessen en ons laten genieten van de winnaars uit hun brouwerij! Tevens hebben we naast de bieren uit de streek ook bieren uit België weten te halen, prachtige parels van onze zuiderburen. Om de avond compleet te maken laten we jullie bieren proeven van Bierbrouwerij het Anker, een ultiem genot voor de speciaal bier liefhebber! Onze koks hebben prachtige bier & spijs combinaties samengesteld om tot een unieke smaakbeleving te komen.

Voor zowel de geïnteresseerde, de beginner als de gevorderde bierliefhebber is er veel te proeven! Deze avond bestaat uit een proeverij van 8 speciaal bieren, begeleidt met Ellens culinaire smaken. De kosten voor de avond zijn € 29,75.

Wil je de avond compleet maken? Kom vooraf heerlijk dineren bij Ellens Restaurant! Wanneer je om 18.00 uur aanschuift bij Ellens, geniet je van een drankje en hoofdgerecht voor maar €20,00 en kun je om 20.00 uur direct plaatsnemen bij de bier & spijs avond.

Verzekerd zijn van een tafel deze avond? Reserveer dan hier of bel 0314-623253