Afgelopen weken hebben we niet stilgezeten, de voorbereidingen voor Ellens Buiten zijn in volle gang! Wellicht heeft u op Social Media al iets voorbij zien komen? Zo niet, dan stellen we onze nieuwe uitzet aan je voor. Ons zwarte ros, de Oklahoma Smoker heeft gezelschap gekregen op ons veelal zonnige terras.

Reserveer hier direct online..

De Ofyr:
Ongetwijfeld één van de gezelligste manieren om met vuur te koken. Op de OFYR maken we super lekkere gerechtjes klaar van amuse tot heerlijke vis en vlees gerechten. De combinatie van het vuur met de plancha geeft ons heel veel mogelijkheden en het showcookinggehalte is niet te overzien. Genieten dus!

Big Black Egg:
Barbecueën is eigenlijk de meest pure vorm van eten bereiden. Wil je heel gezond barbecueën dan kan dat perfect op de Big Black Egg. Smakelijke en vooral sappige gerechten blijven heerlijk van structuur op dit prachtige ei.

Vanaf 8 juli t/m 19 augustus steken we iedere zaterdag om 17.00 uur Ellens BBQ´s aan. Thuis ben jij degene die het vlees om moet draaien en je gasten van eten moet voorzien, hier doen wij dat voor jou! Zoals je van Ellens gewend bent zijn onze gerechten veelal verrassend qua smaak & opmaak. Ook tijdens Ellens Buiten verrassen we jou en je gasten met heerlijk zomerse BBQ gerechten.

Ellens Zomerse BBQ*

8 juli (tevens Braderie in Zelhem)
15 juli
22 juli (tevens Braderie in Zelhem)
29 juli
5 augustus
12 augustus
19 augustus (vakantie afsluiter met muziek)

• Ellens Buiten is weersafhankelijk en gaat alleen door met mooi weer. Wanneer de BBQ niet doorgaat kunt je natuurlijk altijd terecht in ons restaurant.

Reserveer hier direct online..