Zomerse* zaterdagavonden in juni, juli & augustus 2018

Sprankelende witte wijn, de stralende zon op je huid en een gerechtje om verliefd op te worden. Het mooie weer valt pardoes op je bord. Hallo zomer!

De zomermaanden juni, juli & augustus zijn bij uitstek geschikt om buiten te eten, daar doen wij graag aan mee! Schuif op zaterdag vanaf 17.00 uur aan op ons terras en geniet met vrienden of familie van een prachtig samengesteld Buiten Menu. Vorig jaar zijn we met deze heerlijke zomerse* avonden gestart, een leuke afwisseling voor onze koks vonden wij. Dat jullie dat ook zo beleefden bleek wel aan de prachtig druk bezochte avonden!

Graag stellen we onze BBQ’s aan jullie voor! De Oklahoma Smoker is al jaren een bekend gezicht bij Ellens Restaurant, hier bereiden we het hele jaar de meest mooie gerechten op. Zeker in de zomer is dit zwarte ros een genot om naar te kijken. De Ofyr is een ultieme beleving! Veel warmte & vuur voor het showeffect maar bovenal natuurlijk fantastische gerechten worden hierop bereidt. En onze Big Black Egg laat je proeven wat het echte buiten genieten is…. Een perfecte combinatie voor het buiten koken dus!

Een Buiten Menu bestaat uit 4 gerechten van de verschillende BBQ’s. De kosten voor een avond Buiten Menu zijn €32,50 en kunnen desgewenst gereserveerd worden met een zomers Bier of Wijn arrangement.

*Zomerse avonden zijn boven de 20 graden en droog. Volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van het laatste BBQ-nieuws!

Bekijk al onze evenementen