Zaterdag 19 mei & Zondag 20 mei Ellens Asperge weekend met Voorjaarswandeling rondom Zelhem

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar wederom Ellens Asperge weekend! De zaterdagavond is echt een avond uit en de zondagmiddag is uitermate geschikt voor families met kinderen. De prachtige wandeling vooraf met uitleg van Henri Bulten, is een genot om aan deel te nemen, want wanneer is het buiten mooier dan in het voorjaar?

Aspergeavond (incl. drank) & Voorjaarswandeling: € 47,50 p.p. / € 52,50 p.p. Reserveer direct.

Zaterdag 19 mei

Om 16.00 uur wordt u verwacht bij Ellens, wanneer u meewandelt met de Voorjaarswandeling. De wandeling van zo’n 5 km duurt ongeveer 1½ uur. U zult genieten van alles wat groeit en bloeit in het Achterhoekse veld en wordt rondgeleid door natuurliefhebber Henri Bulten. Op de verrassende pauzeplek krijgt u alvast een smakelijk voorproefje van de avond.

Om 18.00 uur wordt een ieder (wel of niet gewandeld) verwelkomd met aperitief & amuse. Vervolgens gaat u genieten van het Asperge diner/buffet. U zult verrast worden door de kunde van onze koks! Smakelijke Asperge gerechten geserveerd met bijpassende vis- en vleesgerechten. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk dessert.


Zondag 20 mei

Om 14.00 uur wordt u verwacht bij Ellens, wanneer u meewandelt met de Voorjaarswandeling. De wandeling van zo’n 5 km duurt ongeveer 1½ uur. U zult genieten van alles wat groeit en bloeit in het Achterhoekse veld en wordt rondgeleid door natuurliefhebber Henri Bulten. Ook de kinderen worden tijdens deze wandeling vermaakt! Op de verrassende pauzeplek krijgt u alvast een smakelijk voorproefje van de avond.

Om 16.00 uur wordt een ieder (wel of niet gewandeld) verwelkomd met aperitief & amuse. Vervolgens gaat u genieten van het Asperge diner/buffet. U zult verrast worden door de kunde van onze koks! Smakelijke Asperge gerechten geserveerd met bijpassende vis- en vleesgerechten. Voor de kinderen hebben we leuke entertainment en is er een speciaal kinderbuffet. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk dessert.