Wat een eer!! Onlangs werd in onze zaal de prijsuitreiking gehouden van wandelkrant ‘Te Voet’. Het was een nek aan nek race maar onze groene gemeente bleek met de prijs naar huis (te mogen wandelen). Super trots op iets dat wij als Bronckhorsternaren al lang wisten; Wandelgemeente van het jaar 2018!

Graag willen wij ons enthousiasme met jullie delen. Vet gauw weer eens die wandelschoenen in en maak een stevige wandeling door het prachtige Bronckhorster landschap. Kijk eens bij de TIP Zelhem op de site of in de winkel, zij helpen u graag met het adviseren van een passende wandeling. Ellens zou Ellens niet zijn wanneer wij u nadien heerlijk willen verwennen na zo’n prachtige tocht!

| 3 = 2 | Voorgerecht + Hoofdgerecht = Dessert gratis|

Die strakke wandelschoenen even wat losser, eindelijk even zitten en dan een heerlijk glas wijn. Het ultieme uitrusten en smakelijk genieten kan beginnen. Voor de eerste trek krijgt u een lekker broodje van het huis en vervolgens gaat u genieten van een fantastisch culinair 3-gangen menu. Beter kan zo’n mooie dag niet eindigen toch?

Reserveer onder ‘actie Bronckhorst wandelgemeente’