Ellens in Zelhem organiseert regelmatig culinaire evenementen. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Oktober 2018

Anschoeven bij Ellens Restaurant

Donderdag 4 oktober 19.00 uur

Donderdag 4 oktober, in het groene hart van de Achterhoek, kunt u Anschoeven bij Ellens Restaurant! Dit jaarlijks terugkerende evenement van Slowfood Achterhoek, kiest ieder jaar een ander restaurant. Dit jaar viel het oog op Ellens Restaurant in Zelhem. Ellen en haar team koken volgens de normen van het Slowfood namelijk Good, Clean & Fair.

Lees meer

Whisky & Spijs proeverij

Vrijdag 26 oktober 2018

Ben je een liefhebber van Whisky, of zou je graag wat meer willen weten over Whisky? En hou je ook nog van heerlijk eten? Dat is de perfecte combinatie voor Ellens whisky & spijs proeverij! Op deze avond kunt u in een ontspannen informele sfeer een breed scala aan bijzondere whisky’s proeven in combinatie met culinaire hoogstandjes.

Lees meer

November 2018

Ellens Wild en meer…

Zaterdag 24 november 2018 15.00 uur | Zondag 25 november 208 14.00 uur

Zelhem – Het duurt nog even maar de voorbereidingen voor het mooiste seizoen van het jaar zijn in volle gang. Het wildseizoen staat voor de deur en daarom nodigen wij u alvast uit!

Graag willen we u als gast weer flink in de watten leggen, het rijke gevoel van de kleurrijke herfst laten ervaren en u verrassen met heerlijk en pure gerechten zo van het land, een bijdrage van de jagers in de Achterhoek.

Lees meer