Ellens in Zelhem organiseert regelmatig culinaire evenementen. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Juni 2018

Ellens Buiten in 2018

Zomerse* zaterdagavonden in juni, juli & augustus 2018

Sprankelende witte wijn, de stralende zon op je huid en een gerechtje om verliefd op te worden. Het mooie weer valt pardoes op je bord. Hallo zomer!

De zomermaanden juni, juli & augustus zijn bij uitstek geschikt om buiten te eten, daar doen wij graag aan mee! Schuif op zaterdag vanaf 17.00 uur aan en geniet met vrienden of familie van een prachtig samengesteld Buiten Menu.

Lees meer

Juli 2018

Kunst in de Kerk & Culinair bij Ellens

1 juli t/m 31 augustus 2018 

Tegenover Ellens Restaurant vindt in juli en augustus weer de zomerexpositie in de Lambertikerk (www.lambertikerk.nl) te Zelhem plaats. Dit jaar met weer met prachtige werken van verschillende kunstenaars.

De 11 exposanten zijn allen afkomstig uit onze eigen regio de Achterhoek en werkten allen aan het thema ‘Ontmoeten’. Zeker de moeite waard om deze expositie te gaan bezichtigen!

Lees meer

Augustus 2018

Ellens Tuinweekend

Open Tuinweekend Bronckhorst & Doesburg

25 & 26 augustus 2018 

In de Gemeente Bronckhorst en de Hanzestad Doesburg liggen veel mooie tuinen en natuurgebieden die de moeite van een bezoek waard zijn. De veelal door particulieren opengestelde tuinen weerspiegelen het karakter van hun eigenaars, zij verwelkomen u graag om over de bijzonderheden van hun tuin vertellen. Ook de natuurgebieden zijn een bezoek waard. U kunt er heerlijk wandelen, er zijn regelmatig activiteiten of excursies waaraan u kunt deelnemen. Veel tuinen zijn toegankelijk voor rolstoelers.

Lees meer
mossel weekend ellens Restaurant

Mossel Weekend

31 augustus, 1 & 2 september 2018

Reserveer vast een plekje in uw én onze agenda, bel vrienden of overleg met uw schoonfamilie of iedereen kan. Ellen organiseert eind augustus namelijk een heerlijk Mosselweekend! Kom tijdens dit culinaire themaweekend heerlijke mosselen eten, we bereiden ze op allerlei verschillende manieren.

Vanaf augustus is het weer mosseltijd! Dat wordt eindeloos genieten van deze zachte, zilte lekkernij uit de zee. Ellens koks daagden elkaar weer uit en verrassen u met smakelijk culinaire mosselgerechten.

Lees meer

September 2018

Herfst a la carte

Herfst A La Carte kaart

21 september 2018

Na een prachtige zomer en wellicht een nog mooiere na-zomer, is het dan herfst! De prachtigste kleuren vallen van de bomen, onze koks doen er alles aan om de gerechten even kleurrijk te laten zijn! De a la carte kaart voor de herfst start 21 september.

Lees meer

Oktober 2018

Whisky & Spijs proeverij

Vrijdag 26 oktober 2018

Ben je een liefhebber van Whisky, of zou je graag wat meer willen weten over Whisky? En hou je ook nog van heerlijk eten? Dat is de perfecte combinatie voor Ellens whisky & spijs proeverij! Op deze avond kunt u in een ontspannen informele sfeer een breed scala aan bijzondere whisky’s proeven in combinatie met culinaire hoogstandjes.

Lees meer

November 2018

Ellens Wild en meer…

Zaterdag 24 november 2018 15.00 uur | Zondag 25 november 208 14.00 uur

Zelhem – Het is hartje zomer, extreme warmte omarmt ons en toch zijn wij al druk bezig met het organiseren van onze welbefaamde wildavonden. In november is het zover, heerlijk!

Graag willen we u als gast weer flink in de watten leggen, het rijke gevoel van de kleurrijke herfst laten ervaren en u verrassen met heerlijk en pure gerechten zo van het land, een bijdrage van de jagers in de Achterhoek.

Lees meer